Handelsbetingelser

På SmartLeg.dk kan der betales med:

Dankort/Visa Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express, bankoverførsel og EAN.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken SmartLeg.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Betales via bankoverførsel skal ordrenummeret oplyses.

Pengene skal overføres til:

Sparekassen Thy - Frøstrup afdelingen

Reg. Nr.: 9114

Konto Nr.: 0002575485

 

Betales med EAN nummer sender vi en faktura fra vores økonomisystem til betaling. Vi tjekker Jeres EAN nummer på nettet, for at se om det matcher Jeres firma/institution.


Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra vores lager. Vi bruger ePay´s sikre betalingsgateway. Læs mere på ePay´s hjemmeside www.epay.dk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

 

Du skal handle for minimum DKK 78,- ex moms hos Smartleg.dk, for at din ordre bliver godkendt.

 

Fragt:

SmartLeg.dk sørger for 1-2 dages levering med Post Danmark eller GLS. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.


Leveringstiden er normalt max. 1-4 hverdage. Bestiller du dine varer inden kl. 14.00, sendes de samme dag, dog fredag kun til kl 11.00. Bestiller du om fredagen kan du nok forvente at modtage dine varer mandag eller tirsdag. Du modtager en e-mail, når din ordre bliver afsendt fra os.


Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætningen om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.


Forsendelsespriser i Danmark er: 

GLS Erhverv:

Med GLS Erhverv kan du få din pakke sendt direkte til din arbejdsplads - 1-2 dages levering!

DKK 49,- 

 

GLS Pakke Shop:

GLS Pakke Shops er til dig der vil hente din pakke i en Pakke Shop nær din bopæl. Du kan selv vælge en Pakke Shop, som du vil hente dine varer i - 1-2 dages levering!

DKK 49,- 

 

Post Danmark uden omdeling:

Vælg denne løsning hvis du vil afhente din pakke på posthuset tættest på din bopæl. Du kan selv vælge en Pakke Shop, som du vil hente dine varer i - 1-2 dages levering!

DKK 69,-

 

Post Danmark med omdeling:

Post Danmark kan også levere pakken direkte til din bopæl - 1-2 dages levering!

DKK 89,-

 

FRI FRAGT VED KØB OVER DKK 999,- 


Fortrydelsesret:

 

Når du handler på nettet og hos Smartleg.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb. Du har yderligere 14 dage til at returnere varen til os. Du bærer selv ansvaret for varen ved en returnering.

 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. 

 

Du kan godt fortryde dit køb indenfor de 14 dage selvom varen er blevet taget i brug. Varen anses kun som brugt hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse modtager du ikke tilbage.

 

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for, at sende varen retur.

 

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en tilbagebetaling til det kreditkort som du købte varen med, efter vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse og evt kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan returnere varen til nedenstående adresse:

SmartLeg´s lager:
Lagerkompagniet
Søllerupvej 21

DK-4681 Herfølge

 

Reklamationsret:

Når du handler hos SmartLeg.dk, har du altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger som du måtte have i forbindelse med returnering af varen når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker, at reklamere over et produkt skal det sendes til os på vores adresse:

Smartleg´s lager:

Lagerkompagniet
Søllerupvej 21

DK-4681 Herfølge

 

Når du returnerer varen bedes du angive følgende: 


1. Beskrivelse af fejlen
2. Købstidspunkt
3. Ordrenummer/ordrebekræftelse

Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid, at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse således, at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.