Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Lagerkompagniet, de er lynhurtige og meget pålidelige. Du kan læse mere om Lagerkompagnniet herunder, og også trykke dig direkte videre til deres hjemmeside:


                                         

LAGERKOMPAGNIET

Lagerkompagniet tilbyder en lang række forskellige løsninger til stort set alle typer erhverv. Alt fra nationalt lagerhotel til avanceret world wide lagerhotel.


Fra vores 1.200 m2 store lager i Herfølge bestræber vi os hver eneste dag, på at yde den absolut højeste grad af fleksibilitet og kvalitet, med respekt for de individuelle kunder, vi samarbejder med. Vores lagerhotel er sikringsgodkendt i gruppe 40S, hvilket betyder, at Jeres varer altid vil kunne forsikres hos os.


Når du ringer, mailer eller faxer til os, vil det være som at kontakte Jeres eget lager og Jeres eget lagerpersonale.

Vi har en meget pragmatisk og personlig indgangsvinkel til vores kunder, og vi betragter vores kunder som vores arbejdsgivere.


Fordelen ved at bruge Lagerkompagniet som lagerhotel er, at Jeres virksomhed ikke har faste udgifter til personale eller bygninger, men alene betaler for de services I rent faktisk bruger. Dette kan også være en stor hjælp til webshops, som har brug for lager- og logistikløsninger, og ikke mindst pluk og pakke opgaver.

 

Vi har en lang række forskellige typer kunder, alt fra store koncerner til små webshops, som er vokset ud af den private bolig. Fælles for dem alle er, at de betragter os som en del af deres personale og derved en del af den daglige drift, og det er vi meget stolte af. Så om du har behov for et lille webshop lager, eller at outsource din større virksomheds lager - er Lagerkompagniet parat til at løse opgaven for Jer.


Læs mere om Lagerkompagniet her: Lagerkompagniet